Over mij

Hi, even voorstellen, mijn naam is Claudia Coppen geboren in Roermond (1970). Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als grafisch en illustratief vormgever. Na mijn afstuderen aan de Academie Beelden Kunsten in Maastricht in de richting Visuele Communicatie ben ik naar Amsterdam verhuisd. Daar heb ik 17 jaar met veel passie en toewijding bij ontwerpbureau Vormplan Design gewerkt. Als senior designer ontwikkelde ik logo’s, huisstijlen, huisstijlhandboeken, brochures, periodieken, jaarverslagen en websites voor A-merken als KPN, AEGON, Transavia, Amsterdam RAI, Syntrus Achmea en KvK Amsterdam.

Na een mooie tijd in Amsterdam ben ik teruggegaan naar mijn roots in Limburg. Hier ben ik alweer 8 jaar werkzaam als senior designer bij het bedrijf Holbox in Echt. Naast veelal interne opdrachten mag ik mij de art-director van Navenant magazine noemen, hét lifestyle magazine van Limburg.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag creatief bezig. In 2009 toen mijn dochter werd geboren illustreerde en schreef ik vier kinderboekjes met in de hoofdrol de Ollipoppies, een aantal figuurtjes die jonge kinderen meenemen naar een wereld die hun fantasie prikkelt en ook veilig dicht bij huis is. Rondom de boeken zette ik het merk OLLIPOPPIES in de markt, allerlei leuke accessoires naar eigen ontwerp voor kinderen. Meer weten over de Ollipoppies? Ga naar www.ollipoppies.nl.